On-line szolgálat.

Az ABAKUSZ GRÁNIT BIZTOSÍTÁSI ALKUSZ KFT:  online biztosítás díj kalkulátora a Biztosítók díjait hasonlítja össze.
Nálunk egyszerűen, percek alatt megkapja 20 biztosító, Önnek szóló személyes ajánlatát!Ezek közül kiválaszthatja igénye szerint a legalacsonyabb díjú „olcsó”, vagy akár a nem alacsony díjú, de az Ön számára mégis legkedvezőbb biztosítási ajánlatot!A díjszámításhoz nem szükséges regisztráció !
Amint megtalálta a legmegfelelőbb ajánlatot, folytathatja a műveletet és véglegesítheti azt.
Ha segítségre van szüksége, keresse munkatársainkat!
Munkatársaink a biztosítási szerződések felmondását és megkötését is elintézik Ön helyett.Ha egyéb kérdése, észrevétele van, írjon nekünk: abakuszgranitkft
Személyre szóló megoldások:
Teljes körű egészség és balesetbiztosítások
Nyugdíj elő takarékossági programok
Exkluzív egészségbiztosítások: azoknak, akik jobb ellátást szeretnének
Utasbiztosítások külföldre, belföldre, napszúrástól a jogvédelemig
Lakásbiztosítás az ingóságtól a családi házig
Műszaki berendezések kiterjesztett garanciabiztosítás
Gépjármű biztosítások: ( Gfb, Casco, ) az Ön igényei szerint
Gépjárművek kiterjesztett garanciabiztosítása
Vizi járművek biztosítása
Hitelfedezeti biztosítások: hogy legyen segítség
Vállalati, vállalkozói megoldások:
Vagyonbiztosítások kisvállalkozótól az ipari vagyonig
Szakmai és általános felelősség biztosítások
Döntéshozók felelősség biztosítása
Gépjármű biztosítások
Személy- és haszongépjárművek kiterjesztett garanciabiztosítása
Mezőgazdasági biztosítások
Gépbiztosítások
Szállítmánybiztosítások
Építésszerelési biztosítások
Csoportos és egyéni egészség és balesetbiztosítások
Exkluzív egészségbiztosítási szolgáltatások
Csoportos és egyéni utasbiztosítások

Közösségi megoldások:
Társasház biztosítások

Bizonyára talált magának vagy cégének olyan területet a felsoroltak között, ami felkeltette érdeklődését, keressen minket bizalommal, segítünk Önnek!

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége legújabb közleménye szerint a kárrendezésben sokat segíthet a biztosításközvetítő, ugyanis az alkuszi igénybevétel jelentősen meggyorsítja a kárrendezési időt, valamint hathatós segítséget nyújt az ügyfél által megkötött biztosításhoz kapcsolódó kárrendezési folyamatban is.

Miben tud segítséget adni a független alkusz ?

  1. A pontos kárbejelentésben: Az alkusz szakértelme kiküszöböli az esetlegesen pontatlanul kitöltött kárbejelentői igényeket.
  2. Értelmezési problémákban: Az alkusz szakmai tudása lehetővé teszi a többféleképpen értelmezhető biztosítási kategóriák egzakt megfogalmazását (pl. új érték, pótlási érték, kárkori érték fogalma).
  3. Kártérítési limitek, önrészesedés: Az alkusz szaktudása segít eligazodni a kárigényben szereplő feltételeknek, melynek célja nem más. mint hogy az ügyfél a neki járó teljes összeget megigényelhesse.
  4. A káresemény körülményei: Az alkusz biztonsággal tudja ügyfelének garantálni, hogy a biztosító különféle kifogásokkal ne tudja „elküldeni alapos indok nélküli” a kárrendezés jogosultságát, vagyis a ne éljenek kizárással, vagy a kártérítési összeg csökkentésével.
  5. Bonyolult károk rendezése:  Az alkusz tudja biztos szakmai tudásával megfogalmazni – elsősorban műszaki felelősségbiztosítások esetén –  azon műszaki adatok teljes körét, amelyeket az ügyfélnek valóban meg kell adnia.

Az alkusz segítségének igénybevétele azért is különösen hasznos, mert az ő szakértelme biztosíthatja azt, hogy az ügyfél biztosítója ne tudja a kárrendezésből ügyfelét kizárni, illetve az alkusz képes a kárrendezéshez szükséges valamennyi dokumentáció beszerzésére felhívni ügyfele figyelmét. Példa lehet az, amit nagyon kevesen tudnak, hogy lakástűz és/vagy betörés esetén a biztosító kérheti ügyfelétől a megsemmisült/eltulajdonított tárgyak számláját!

Papp Lajosnak, az Alkusz Szövetség elnökének elmondása szerint ma hazánkban magánszemélyek még csak igen csekély számban kérnek alkuszi segítséget, erre inkább a vállalkozók tartanak igényt, már csak azért is, mert esetükben a kártérítés összege tíz, vagy százmilliós tételű lehet.