KÖBE Biztosító Egy.

KÖBE Biztosító Egyesület számlaszáma: Erste Bank 11600006-00000000-20759263

1108 Budapest, Venyige u. 3.
Postacím: 1475 Budapest, Pf. 142
Telefon: (+36 1) 433-1180
Fax: (+36 1) 433-1181
Internet: http://www.kobe.hu
email
Nonprofit egyesületünk, már tizedik éve áll a tagtársaknak, – akik egyben a tulajdonosok is – a rendelkezésére, az egyre bővülő biztosítási szolgáltatásaival. Mint a legnagyobb taglétszámú, hazai egyesület, jelenleg a több mint százezer tagtársunknak nyújtunk biztosítási védelmet. A biztosítási díjainkat az előző években befizetett díjak és a károkra kifizetett összegek aránya határozza meg.
A multinacionális biztosítós részvénytársaságok mellett működő civil szerveződés eredményesen gazdálkodik, és évről évre emeli a törzstőkéjét.
A biztosítási díjaink áttekinthetőek, mivel a GFB díjainkat az előző években befizetett díjak és a károkra kifizetett összegek aránya határozza meg. Minden biztosító az üzletpolitikájának megfelelően alakítja ki a díjszerkezetét például, hogy mekkora az apparátusa, vagy a működési költsége.
Nehéz ma eligazodni egy autósnak a díjtáblázatok között, de alapvetően, a mi egyesületünknél az eltérő díjak a területi és a kor szerinti differenciáltságból adódnak, viszont a közszolgálati dolgozók kedvezményét országosan, egyöntetűen biztosítjuk!
Javasoljuk, hogy tájékozódjon hiszen jelentős megtakarítás érhető el éves szinten, ha megtalálja az Önnek és a családjának a megfizethető díjú “biztosítási csomagot” .
Balesetmentes közlekedést kíván itthon és külföldön a Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület valamennyi munkatársa!
Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület Alapszabálya