Generali Biztosító

Generali Biztosító számlaszáma: Raiffeisen Bank  12001008-00132054-00100004

1066 Budapest, Teréz krt. 42-44.   Postacím: 7602 Pécs, Pf. 888
Telefon: (+36 1) 301-7100
Fax: (+36 1) 452-3505
emailInternet: http://www.generali.hu
A Generali kötelezője több mint egy egyszerű kötelező:
KÖTELEZő BIZTOSÍTÁS AUTÓSBARÁT SZOLGÁLTATÁSOKKAL ÉS AKÁR 45%-OS DÍJKEDVEZMÉNNYEL
Kármentes vezetőket a Generali a bónusz rendszeren felül jutalmazza!
Kármentesen vezet? Kötelezője árából a bónusz-kedvezményen túl extra díjkedvezményt adunk.
Megtakaríthatja kötelezője egy negyedéves díját (akár 15.000 Ft-ot) is, ha a Generali kötelezőt választja és CIB folyószámlát nyit!
A Generali a kedvezmények széles körét kínálja!
Nálunk van a cascója? Kötelezője árából engedünk.
Éves díjfizetési ütemet választ? Kötelezője árából engedünk.
14 év alatti a gyermeke? Kötelezője árából engedünk.
őstermelő vagy mezőgazdasági egyéni vállalkozó? Kötelezője árából engedünk.
Házastársa gépjárművére nálunk kötött kötelező biztosítást? Az Ön gépjárművére kötendő kötelezője árából engedünk.
Egyedülálló kiegészítő szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére:
Ellopták az autóját? A taxiját fizetjük!
Lopás assistance szolgáltatás az EU egész területén. A Generali lopás assistance szolgáltatása segítségével, amely a személygépjárművek és két tonna hasznos terhelésű tehergépkocsik kategóriájában egyedülálló a piacon, Ön továbbra is mobilis marad! A lopás assistance keretében megtérítjük a gépjármű ellopása miatt keletkező extra költségeket, pl. taxiköltség, autóbérlés, utazási költség, szállásköltség, bárhol kerüljön is nehéz helyzetbe az Európai Unió területén.
Útközben lerobbant? Úton a segítség! Autós Segélyvonal az EU egész területén Gépjárműve meghibásodott az autópálya közepén? Reméljük, ez nem következik be! Ha mégis, a Generali kötelezős ügyfeleinek van segítség a bajban. Autós Segélyvonalunk éjjel-nappal hívható telefonszámán tanácsot kérhet belföldön vagy külföldön történt baleset, műszaki hiba vagy gépjárműlopás esetén. Autós Segélyvonal a nap 24 órájában: (06-1) 458-4453, (06-1) 458-4463.
Úgy esett, hogy kár esett? Bennünket mindenhol megtalál! casco biztosítással is rendelkező ügyfeleinknek másik biztosító ügyfele által okozott kár esetén is teljes körű kárfelmérést és kárügyintézést biztosítunk. Kárügyintézéskor az ország több mint 600 pontján megtalál bennünket vagy szerződött partnereinket. Emellett telefonon és interneten keresztül is intézkedhet online szerződéskezelő rendszerünk segítségével.
Aktív kárrendezés. Ha a Generalinál köti kötelező biztosítását, nemcsak a másik félnek kedvez, hanem saját magának is, hiszen a Generali a kötelezővel Önnek is szolgáltat.
GFB Kormányrendelet