Allianz Hungária Zrt.

Számlaszám: Allianz Bank  18100002-00001191-21010017

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52. Postacím: 1368 Budapest, Pf. 191 Telefon: (+36 40) 421-421 Fax: (+36 1) 301-6100

Internet: http://www.allianz.hu     l

A legtöbb ügyféllel Mi kötöttünk eddig gépjármű felelősségbiztosítást.
A kiegészítő biztosításainkkal olyan szerződéskötési lehetőséget ajánlunk a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás mellé, amelyek kedvezményes díjúak és saját GFB biztosítottjaink kárait térítik meg.
Allianz Aktív Plusz – a biztosítás alapján az a lakossági ügyfél, aki személygépkocsijával magyarországi felelősségbiztosítással rendelkező gépjárművezető hibájából vétlenül balesetet szenved (károsult), a gépjárműben keletkezett kár vonatkozásában aktív kárrendezésre jogosult, és a külföldön történt gépjárműbaleset esetén társaságunk jogvédelmi szolgáltatására tarthat igényt.
Szélvédő-biztosítás – a leggyakrabban előforduló káreseményre.
HB EURO kár- és jogvédelem biztosítás, az átfedő jogvédelmi kockázatokra tekintettel az ALLIANZ Aktív Plusz biztosítással együtt nem köthető meg.
Kiegészítő élet- és balesetbiztosítás – a legsúlyosabb káreseményre nyújt fedezetet.
Kölcsöngépjármű-biztosítás – mindazoknak, akiknek a munkához és az életviteléhez elengedhetetlen a gépjármű napi használata.
Ingyenes Allianz Assistance szolgáltatás
A GFB szerződéssel rendelkező szerződőink számára 2004-ben bevezetett assistance szolgáltatást 2006. évtől a flottákra is kiterjesztjük. A szolgáltatásért díjat 2006-ban sem kérünk, de a kártérítés összege változatlanul maximált. A fentiek alapján a már meglévő gfb-s ügyfeleink, és 2006-re új gfb biztosítást kötő ügyfeleink részére az alábbi szolgáltatást nyújtjuk:
gépjármű szállítása 15 000 Ft összegben, szélvédő, illetve fényszóró üvegjavítás max. 5 000 Ft összegig. Ingyenes műszaki átvizsgálás
A legjobb bónusz kategóriában lévő és emellett casco szerződéssel rendelkező ügyfeleink gépjárműveit – társaságunk költségére – közlekedésbiztonsági szempontból átvizsgálják, és felkészítik a téli közlekedésre a Magyar Autóklub műszaki állomásain.
Ingyenes aktív kárrendezés
Azon szerződőnk számára, aki gépjárművére társaságunknál kötött határozatlan idejű gépjármű felelősségbiztosítást és teljes körű casco biztosítási szerződést, aktív kárrendezési szolgáltatást nyújtunk, amely a gépjármű gyors megjavíthatóságát segíti elő. A társaságunknál biztosítási szerződéssel rendelkező vétlen károsult részére teljesítünk szolgáltatást, ha a gépjármű balesetért más hazai biztosító társaság által kezelt érvényes gépjármű felelősségbiztosítási szerződés biztosítottja a hibás.
A biztosítottunkat megkíméljük a társbiztosítók kárfelvétel helyének keresgélésétől.