Autót vásárolt és kötelező biztosítást keres ?

Kötelező biztosítás olcsón és gyorsan!

A kötelező biztosítás kalkulátor, azaz a kgfb díjszámító rendszerünk 15 biztosítói ajánlatot hasonlít össze melyeket ár szerint sorba rendez Önnek! Semmi mást nem kell tennie, csak a kérdésekre megadni a pontos válaszokat! Mivel a  biztosítási portálon az összes ajánlatot átnézheti, így akár a legolcsóbb kötelező biztosítást is megkötheti. Rendszerünket akár otthonában is használhatja, ezért időt és pénzt takaríthat meg!

A kötelező gépjármű felelősségbiztosítás módozatot Magyarországon törvény szabályozza. Minden arra kötelezett járműnek rendelkeznie kell vele. A biztosítási ajánlatok biztosítónkén nagyon eltérőek, ezért is jó ha használja díjszámító rendszerünket, mert így nem tud kedvezőtlen feltételek mellett szerződni. Eme biztosítási módozat minden esetben közlekedésünk alkalmával másnak okozott károkat téríti meg méghozzá személyi sérülés esetén káreseményenként 1600 millió Ft-ig, dologi károk esetében 500 millió Ft.-ig.

A kötelező biztosítás 2015 időszakában, egyértelműen az várható, hogy a biztosítás szerződést váltók száma egyre inkább eloszlik az évben. Mivel a biztosító társaságok már nem egységesen október 30.-án hirdetnek új kgfb tarifákat, ezért évforduló előtt 60 nappal érdemes mindenkinek megtekintenie a rá vonatkozó feltételeket. Ezt weboldalunkon pár kattintást követően megteheti a kötelező biztosítás kalkulátor 2015 díjszámító rendszerünkben, amihez természetesen árgaranciát és ingyenes ügyintézést biztosítunk.

Miért nálunk számoljon? Hát ezért!

  • Kényelmes és extra gyors ügyintézés!
  • 15 biztosítói ajánlat egy helyen!
  • Több mint 100 különböző kedvezmény!
  • A kiválasztott díjakra árgaranciát vállalunk!
  • 10 perc alatt akár több 10.000.-Ft.-ot spórolhat velünk!
  • Minden szolgáltatásunk ingyenes Önnek!
  • Segítünk a kárrendezésben is!

Mindenképpen számíthat ránk akár biztosítás kötés, akár kötelező biztosítás váltás is legyen amit szeretne, rugalmas és szakértői adminisztrációs csapatunk csak az Ön megkeresésére vár!
A kötelező gépjármű felelősségbiztosításhoz tartozó fontos tudnivalók:
K
ötelezett járművek: személygépjármű, tehergépjármű, vontató, pótkocsi, utánfutó, lakókocsi, segédmotor kerékpár, mezőgazdasági vontató, lassú jármű, munkagép Eme gépjármű fajtákra kötelezően kell biztosítást kötni!
Baleseti adó: 2012.01.01. óta minden kgfb szerződésre baleseti adót is kell fizetni. Az adó mértéke a biztosítási díj további 30%-a. Az adót a biztosító társaság szedi be és továbbítja az illetékes hatóság részére. Itt fontos azt is megjegyezni, hogy mivel az adó a kötelező biztosítás 30%-át teszi ki, ezért minél kevesebb a biztosítás díja, annál kisebb az adó mértéke is!
Fedezetlenségi díj: Fedezetlenségi díjat általában két eset miatt kell fizetni. Az első a gépjármű vásárlása és a biztosítás megkötése közötti időszak szokott lenni. Fontos, hogy gépjármű vásárlást követően a lehető leggyorsabban kell megkötni a biztosítást, különben számolni kell a fedezetlenségi díjjal. A másik eset az, amikor a kötelezőnk díjnemfizetés miatt szűnik meg. Ez esetben is számolni kell e költséggel a megszűnés napjától az újrakötés napjáig. A baleseti adót a fedezetlenségi díjra is fizetni kell és mivel eme büntetési tétel napidíjas, sokkal magasabb is lesz a fizetendő adó összege!
Kötelező biztosítás váltás: A biztosító váltás lehetősége minden évben egy alkalommal aktuális, méghozzá a biztosítási évforduló közeledtével. Amennyiben nincs megelégedve jelenlegi biztosítójával, netalán a biztosítási díjjal, akkor mindenképp vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..